Vitamin D3 u spreju Kernnel

Snaga sunca i svjetlosti - vitamin D3 iz biljnih izvora

Cijena: 99,00 kn
Vitamin D3 u spreju

Vitamin D3 često se naziva “sunčevim vitaminom” s obzirom na činjenicu da ga ljudski organizam može proizvesti kada je tijelo izloženo sunčevoj svjetlosti. No na žalost, suvremen način života često nas drži prikovane uz monitore u zatvorenim prostorima. Odrasli, a posebno djeca su vrlo rijetko izloženi svjetlosti, bojama i moćnoj sunčevoj energiji.

Vitamin D3:

iz biljnog izvora, tj. specijalne vrste lišaja

  • za normalnu funkciju imunološkog sustava
  • za održavanju normalnih kostiju
  • za održavanju normalnih zubi
  • za održavanju normalne funkcije mišića

Sve više zdravstvenih stručnjaka preporučuje dodatnu opskrbu vitaminom D. Ukupne preporučene količine za uzimanje vitamina D se podižu te se treba težiti dobroj opskrbi tijekom cijele godine. Dodatno se preporučuje u godišnjim dobima u kojima se sunce samo kratko pojavljuje. 

  • bez umjetnih aroma i boja
  • bez laktoze i kvasca
  • pogodno za vegane

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Prije svake uporabe bočicu protresti. Odrasle osobe jedno raspršivanje dnevno - 2000 I.J., (približno 0,133 ml). Pažljivo usmjeriti pumpicu prema usnoj šupljini, te štrcnuti jednom dnevno pritiskom raspršivača do kraja. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. 

Napomene: proizvod je namijenjen isključivo odraslim osobama. Osobe starije od 65 godina, trudnice, dojilje, kao i osobe koje su na terapiji lijekova, prije uzimanja trebaju se posavjetovati s liječnikom. U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje i obratiti se liječniku. Ne koristiti ako je zaštitna folija na čepu oštećena.

Napomene: preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane. Čuvati od dohvata male djece. Ne odvajati pumpicu od staklene bočice jer se time može smanjiti rok trajanja proizvoda. Nakon otvaranja proizvod je najbolje držati u hladnjaku te upotrijebiti u roku šest mjeseci.

 

SASTOJCI:

kokosovo ulje, vitamin D3 (kolekalciferol), antioksidans: vitamin E (biljni tokoferol). 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 raspršivanje približno 0,133 ml): vitamin D3 50 µg ili 2000 I.J. (1000% PU). PU = preporučeni dnevni unos.

Otopina sadrži ulje kokosa pa na nižim temperaturama može promijeniti oblik u kruto stanje.

Pakiranje 20 ml
Nagradni bodovi 0,99
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi