Alkaline Up - jednostavno i brzo

Alkaline Up - jednostavno i brzo

Inovativna tehnologija koja alkalizira vodu iz slavine. Daje vodi negativni ORP potencijal i podiže pH vrijednost vode što vodu čini ukusnijom i zdravijom.

Inovativni Alkalni pH + filter povećava alkalnost vode. Alkalna voda omogućuje učinkovitu borbu protiv zakiseljavanja organizma koje je posljedica suvremene prehrane bogate mesom, kruhom i gaziranim pićima. Osim toga, ispunjava osnovnu funkciju svih Dafi filtera - smanjuje klor i organske spojeve, čime poboljšava okus i miris vode iz slavine.

Alkalni filtar stvoren je za ljude koji žele poboljšati kvalitetu vode iz slavine i zadovoljiti svoju žeđ mineraliziranom vodom s alkalnim svojstvima. Voda filtrirana alkalnim pH + filtrom najbolja je alternativa flaširanoj vodi. Filter ne uklanja minerale sadržane u vodi, a dodatno joj daje negativan oksidacijsko-redukcijski potencijal. Alkalna voda namijenjena je konzumiranju bez prokuhavanja.

 

Filtriranje korak po korak:

Korak 1. Gornji poklopac filtra hvata mehaničke nečistoće. Pravilno dizajniran, osigurava pravilnu cirkulaciju vode koja se filtrira.

Korak 2. Mrežica filtera zadržava suspenziju ili talog u vodi, npr. pjenu, masnoću, hrđu.

Korak 3. Aktivni ugljen smanjuje klor i organske spojeve u vodi iz slavine. Uklanja neugodne mirise i poboljšava okus.

Korak 4. Alkalni sloj podiže pH vode i daje joj negativan oksidacijsko-redukcijski potencijal. Ova naslaga također je odgovorna za obogaćivanje vode vrijednim ionima magnezija.

Korak 5. Mikroporozni donji poklopac provodi ponavljanu mehaničku filtraciju, osiguravajući najveću čistoću vode.

Trebate li filter za vodu?

Iako se regulira javna opskrba vodom, to ne znači da vaša voda u potpunosti nema određenih onečišćenja poput klora, azbesta, bakra, fluorida i još mnogo toga. No, da biste procijenili trebate li kupiti filter ili ne, morate razumjeti svoj izvor vode i njegove potencijalne onečišćivače.

Prije nego što odaberete potreban sustav filtracije, morate znati što zapravo želite ukloniti iz vode.

Preporuka je da ako vodu dobivate iz privatnog izvora, testirate je u državnom laboratoriju najmanje jednom godišnje. Ako vodu dobivate iz javnog sustava onda možete zatražiti uvid u godišnje izvješće o kvaliteti vode na vašem području koje trebate dobiti iz vodovoda ili lokalne tvrtke koja vas opskrbljuje vodom.

Možda se odlučite da želite filter za vodu samo da biste poboljšali okus vode iz slavine, čak i ako mislite da loš okus nije posljedica ničega što zapravo šteti vašem zdravlju. Međutim, svima je jasno da se mnoga onečišćenja ne mogu vidjeti, okusiti ili osjetiti.

Uz sve navedeno želite li svoju vodu iz slavine poboljšati i zadovoljiti svoju potrebu za mineralnim svojstvima alkalne vode ovaj filter je pravi odabir.


Vezani proizvodi