Ulje crnog kima Matičnjak - Ivo Bačlija

Hladno prešano ulje crnog kima

Cijena: 38,00 €
Ulje crnog kima

Tamno žute boje, intenzivnog mirisa i pikantnog okusa; postupkom hladnog prešanja u malim serijama zadržava sve nutritivne osobine samog sjemena i zato jamči svježinu, jačinu i kvalitetu; pakirano u tamne staklene bočice, bez sintetičkih preparata i s minimalnom preradom.

Tajna je u odabiru pravog sjemena koje je dobro očišćeno te sušeno do 40°C i hladno prešano do 28°C.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Jedna čajna žličica 2-3 puta tijekom dana.

Osobe do 75 kg: dvije čajne žličice ulja dnevno, u dva navrata prije obroka.

Osobe iznad 75 kg: tri čajne žličice ulja dnevno, u tri navrata prije obroka.

Onima koji neće rado uzimati čisto ulje na žlicu, sugeriramo kombiniranje u žličici s medom ili nekim slađim napitkom, pod opaskom da ne radi o vrućim napitcima kako ulje time ne bi izgubilo svojstva ljekovitog ulja.

Napomene: Nije preporučljivo za trudnice, dojilje, djecu mlađu od 2 godine, osobe s transplantiranim organima te osobe koje pate od hipotenzije (niski tlak). Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života. Pojava taloga upućuje na prirodna svojstva proizvoda.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 25 °C.

 

SASTOJCI:

100% hladno prešano ulje crnog kima; sadrži oko 24% jednostruko nezasićenih masnih kiselina i 58% višestruko nezasićenih masnih kiselina te biološki aktivan spoj timokinon (TQ) i njegove derivate.

 

Ulje se dobiva postupkom hladnog prešanja do 28°C

Pakiranje 500 ml
Nagradni bodovi 38,00
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi