Protein Strong 4 You Matičnjak - Ivo Bačlija

Biljni protein konoplje sa dodatkom sjemenki crnog kima, odmašćene jezgre lješnjaka i sikavice.

Cijena: 89,00 kn
Protein Strong 4 You

Ovo je kombinacija konopljinog proteina, najboljeg biljnog proteina. Konopljin protein naime, nema za razliku od ostalih, inhibitore tripsina zato je njegova iskoristivost puno veća od ostalih.

Preporučamo ga sportašima, onima koji se rekreativno bave sportom, koji hodaju, trče, onima koji žele skinuti koju kilu viška, s dobrom namjerom da poboljšaju svoje opće zdravstveno stanje i kondiciju.

Sjeme crnog kima nije slučajno dodano jer se koristi u prirodnoj medicini još od doba faraona. Činjenica je da timokinon (eterično ulje u sastavu ovog sjemena) širi plućne alveole i omogućuje veći dotok kisika u organizam, a time veću fizičku spremu. Arapi su prvi primijetili da njihovi inače brzi konji još brže i duže trče ako im se u hranu doda sjemenje crnog kima. To naravno vrijedi i za ljude jer crni kim širi plućne alveole i uopće osigurava više kisika što je u svakom slučaju pomoć sportašima i rekreativcima koji žele povećati svoju fizičku izdržljivost. Osim toga zbog svojeg antimikrobnog djelovanja sjemenke crnog kima garantiraju dužu trajnost inače osjetljivog na oksidaciju proteina konoplje, a zbog spomenutog jakog antioksidativnog djelovanja crni kim će vam pomoći nakon teškog treninga da se što prije oporavite.

Dobar trening, hodanje, plivanje, pa čak i skidanje suvišnih kilograma nije moguć bez zdrave jetre što osigurava silimarin čiji je jedini izvor opna sjemenki sikavice.

Zato smatramo da je ovaj konopljin protein uz svoje pomagače, crni kim, sikavicu i jezgru lješnjaka, drukčiji, stabilniji i neusporedivo bolji izvor proteina za svakoga.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Dvije jušne žlice dnevno umiješati u smoothie, voćne sokove, mlijeko, frape, salate, umake, smjesu za kruh...

Kod sportaša i povečanih napora preporuka je uzimati tri jušne žlice tri puta dnevno (prije i nakon treninga).

Napomena: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati van dohvata male djece.

Sastojci:

100  g         

protein konoplje

90 %

sjemenke crnog kima

  5 %

sjemenke sikavice

2,5 %

odmašćena jezgra lješnjaka

2,5 %
Pakiranje 400 g
Nagradni bodovi 0,89
Zemlja porijekla Hrvatska