MP 16 - Nasya ulje Maharishi Ayurveda

Ajurvedsko biljno ulje za sinuse

8,63 €
65,02 HRK
MP 16 - Nasya ulje

Ajurvedsko ulje Nasya (ulje za nos), na bazi finog sezamovog ulja.

Brine o sluznici nosa i sprječava ju da postane presuha. Dvije ili tri kapi koje se svakodnevno kapaju u svaku nosnicu sastavni su dio dnevne rutine Ayurvede.

Nasya se odnosi na upotrebu ove stare ayurvedske tradicionalne formule. Prema Ayurvedi, Nasya bi trebala biti sastavni dio dnevne rutine i može se raditi nekoliko puta dnevno.

Maharishi Ayurveda Nasya ulje za njegu sluznice nosa i sinusa sastoji se od jako puno korisnih biljaka, ulja i začina. S vetiverom, orašastom travom, cimetom, kardamomom, sandalovinom.

S praktičnom kapaljkom za higijensku uporabu. S odgovarajućim vijčanim poklopcem.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Nanesite 2-3 kapi prstom, blizu nosnica. Nekoliko puta dnevno.

 

SASTOJCI:

Ulje sjemenki Sesamum indicum, Caprae Lac, ekstrakt korijena šparoge, ekstrakt korijena Rubia cordifolia, ekstrakt cvijeta Nelumbo nucifera, ekstrakt Adhatoda vasica, ekstrakt korijena Glycyrrhiza glabra, ekstrakt solanum xanthocarpum, ekstrakt matičnjaka Nelumbo nucifera, ekstrakt korijena Pavonia odorata, ekstrakt korijena Hemidesmus indicus , Ekstrakt Leptadenia reticulata, ekstrakt Uraria picta, ekstrakt lista Cinnamomum cassia, ekstrakt sjemenki Elettaria cardamomum, ekstrakt cvijeta Nymphaea stellata, ekstrakt korijena Berberis aristata, ekstrakt korijena Cyperus scariosus, ekstrakt korijena Cyperus rotundus, ekstrakt ploda ploda Embelia ribes, ekstrakt korijena Vetiveria zizanioides ekstrakt gangeticum, ekstrakt sjemena Vitex agnus-castus, ekstrakt kore Bombax malabaricum, ekstrakt kore Cinnamomum zeylanicum, ekstrakt kore Aegle marmelos, ekstrakt drveta Santalum album, ekstrakt korijena longe Curcuma, ekstrakt drveta Cedrus deodara.

 

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

Pakiranje 10 ml
Nagradni bodovi 8,63
Zemlja porijekla Indija

Vezani proizvodi