Moqui kuglice

Moqui kuglice ili šamansko kamenje donose znanje i produbljavaju drevne putove, cca. 3.7-4.7 cm

Cijena: 169,00 kn

Artikl trenutno nije raspoloživ

Moqui kuglice

DJELOVANJE:

Moqui kuglice dolaze u paru. Kada su spojeni u paru izvrsno djeluju na našu auru i cijeli organizam htjeli mi to ili ne. Prožimajući naš organizam čistom energijom u nama spajaju sve ono što treba biti skupa. Kako se „družimo“ s njima s vremenom dolazi do pomlađivanja stanica, kože i organa.

Moqui kuglice ili šamansko kamenje donose znanje i produbljavaju drevne putove.Također se govorilo da su se koristile za kontakt s izvanzemaljskim bićima, vizije i putovanja. Jako stimuliraju chi energiju, životnu energiju. Pokreću sve čakre. Stvaraju ravnotežu yin i yang energije u našem tijelu. Dovode nas u kontakt s našom tjelesnom prirodom. Pomažu nam pokrenuti se, izvrsne su za uzemljenje i centriranje.

Imaju veliku zaštitnu ulogu kod raznih psihičkih napada i raznih drugih sila koje nam remete ravnotežu. Ako su u paru, nije ih nikada potrebno prazniti ili puniti, jer se to događa automatski u društvu kuglice suprotnog polariteta. Odgovara im sunce, pun mjesec i društvo kristala. Aktiviraju ih tjelesna toplina, nježnost i svjetlost.

 

Za više informacija o moqui kuglicama kliknite OVDJE.

Pakiranje 1 par, 102 - 140 g
Nagradni bodovi 1,69
Zemlja porijekla SAD, Utah

Vezani proizvodi