Med Pet Tibetanaca Matičnjak - Ivo Bačlija

Poliflorni funkcionalni med

Cijena: 11,00 €
Med Pet Tibetanaca

Pet Tibetanaca – 5 vrsta sjemenki u medu

Funkcionalni med za vitalnost čitavog organizma u kojem su sjemenke grožđa, crnog kima, sjeme piskavice, jezgra lješnjaka i cjelovito zrno zobi s klicom i posijama

Sinergija sjemenki koje u medu ne gube blagotvorna svojstva i zajedno postižu puno veći učinak, baš poput pet tibetanskih vježbi čije svakodnevno prakticiranje služi zdravijem, dužem i vitalnijem životu.

Sve te sjemenke vežu na sebe mnogo masti, suvišnu vodu i toksične tvari, a budući da su zbog velike količine biljnih vlakana neprobavljive, s njima iz organizma odlaze sve nepotrebne i suvišne tvari.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

2-3 čajne žličice dnevno, najdulje dva tjedna u kontinuitetu, nakon čega se radi pauza u trajanju od dva do tri dana.

Oko 50 g ovog meda može biti vaš prirodni brzi obrok na poslu, putovanju, izletu...

Preporuke: Nakon uzimanja korisno je popiti čašu vode

Napomene: Nije preporučljivo za trudnice, dojilje, djecu mlađu od 2 godine. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 25 °C.

 

SASTOJCI:

Sjemenke grožđa, sjemenke crnog kima, sjeme piskavice, jezgra lješnjaka (bogati izvor vitamina E i cinka, pomaže stvaranju kolagena, a tijelo opskrbljuje važnom kiselinom L-arginin koja povećava izdržljivost), cjelovito zrno zobi s klicom i posijom (važan izvor minerala, prije svega cinka; potiče probavu, a sadrži i značajne količine selena i betaglukana), cvjetni med.

Sastojci:

u 2 žličice (10 g)u 3 žličice (15 g)

sjemenke grožđa

0,4 g 0,6 g

sjeme crnog kima

0,4 g 0,6 g

sjeme piskavice

0,4 g 0,6 g

jezgra lješnjaka

0,4 g 0,6 g

cjelovito zrno zobi sa klicom i posijom

0,4 g 0,6 g

cvjetni med

8 g 12 g
Pakiranje 250 g
Nagradni bodovi 11,00
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi