Kopriva kapi Soria Natural

Biljne kapi bez alkohola

Cijena: 16,50 €
Kopriva kapi

Kopriva (Urtica dioica L.) liofilizirani ekstrakt iz listova i cvjetova biljke u biljnom glicerinu.

 

Kopriva se može prepoznati po listovima koji peku. Obična kopriva je vrsta samonikle jestive biljke roda Urtica koja raste na zapuštenim mjestima kao korov.

 

  • u uzgoju nisu korišteni pesticidi, herbicidi ili anorganska gnojiva
  • ne sadrži boje, konzervanse ni alkohol
  • ne sadrži dodani šećer
  • veganski proizvod

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Dobro protresti prije uporabe.

Odrasli ili adolescenti iznad 12 godina: Savjetujemo dnevnu dozu od 1 ml (25 kapi) tri puta na dan, razrjeđeno u vodi. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 tjedna u kontinuitetu.

Napomene: Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenja: Čuvati od dohvata male djece. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

 

SASTOJCI:

U 3 ml - glicerin, pročišćena voda, liofilizirani ekstrakt iz listova i cvjetova Koprive (Urtica dioica L.) (540mg), γ-ciklodekstrini (180 mg), α-ciklodekstrini (90 mg)

Proizvod može sadržavati talog, što ne utječe na njegovu kakvoću. Obzirom da je proizvod standardiziran na aktivne tvari, moguća su odstupanja u boji, okusu, mirisu i gustoći sadržaja.

Aktivni sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: Silicij 8,5 mg, Flavonoidi 1,0 mg u 3 ml kapi.

Pakiranje 50 ml
Nagradni bodovi 16,50
Zemlja porijekla Španjolska

Vezani proizvodi