Immunogold kapsule Dr. Chen - Oriental Herbs

Podrška imunološkom sustavu

Cijena: 106,00 kn 79,50 kn
Immunogold kapsule

Cordyceps tibetanska gljiva raste na domaćinu. Životni ciklus počinje kao parazitska gljivica, raste i vremenom zauzima tijelo domaćina (poput crva) i upotrebljivi dio joj podsjeća izgledom na prst.
Pored vitamina i tragova kemijskih elemenata, cordyceps sadrži visokovrijedne aminokiseline kao i polisaharide. Ekstrakt ovih gljiva korišten je od strane sportaša, zbog učinka izvanrednog uvećavanja njihovih rezultata. Sportaši kineskih olimpijskih timova su ih oduvijek koristili da bi se brzo oporavili nakon iscrpljivanja i prije svega, da učinkovito poboljšaju svoj učinak u natjecanju. Cordyceps djeluje povoljno na dišne organe i srce i na taj način utječe na povećanje učinka i izdržljivosti sportaša. U tradicionalnoj kineskoj medicini ova gljiva se koristi i pri liječenju slabokrvnosti.

Ganoderma lucidum, Reishi gljiva  pomaže u održavanju prirodnog obrambenog sustava kroz specifične polisaharide, triterpenski sadržaj aktivnih sastojaka i elemente u tragovima, koji podržavaju imunološki sustav i pridonose održavanju zdrave cirkulacije i smanjenju kolesterola. U Aziji ove gljive se također nazivaju i "gljive besmrtnosti" zbog njihove sposobnosti da produže dobro zdravstveno stanje čovjeka i njegov život.                                                                                                               

Vitamin C pomaže pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava i pozitivno utječe na srce i krvožilni sustav.

Vitamin B1 sudjeluje u staničnim metaboličkim procesima potrebnim za pravilno funkcioniranje živčanog sustava.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1 kapsula 2 x dnevno uz mnogo vode

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece. Ne prekoračujte dnevnu dozu. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

 

SASTOJCI:

Cordyceps gljiva prah, Ganoderma lucidum gljiva prah, C vitamin, B1 vitamin, želatina

Pakiranje 40 kapsula/400 mg
Nagradni bodovi 1,06
Rok valjanosti 30.06.2021
Zemlja porijekla Mađarska