Gel za tuširanje Kapha Maharishi Ayurveda

Za masnu kožu

Cijena: 8,20 €
Gel za tuširanje Kapha

Okrijepljuje i njeguje.

S ašvagandhom i 100% prirodnim esencijalnim uljima naranče i geranijuma.

Osvježavajući gel za tuširanje, pažljivo razvijen i proizveden po autentičnoj formuli iz Indije, zemlje Vede. S izvornim ayurvedskim biljem, cvijećem i voćem.

Umirujuće, hranjivo i osvježavajuće. Mješavina posebno blagih sredstava za čišćenje na biljnoj bazi nježno čisti i duboko njeguje. Ayurveda gel za tuširanje nudi bogatu pjenu i postojanost. Ostavlja vašu kožu izvrsno njegovanom.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Koristite ujutro nakon buđenja, nakon ayurvedske masaže uljem, nakon vježbanja, za osvježenje, prije spavanja ili u bilo koje drugo doba dana. Uživajte u potpuno novom iskustvu tuširanja koje očarava vaša osjetila.

 

SASTOJCI:

Aqua, Coco glucoside, Sodium coco sulphate, Lauryl glucoside, Coco glucoside & Glyceryl oleate, Citrus sinensis oil, Hydrolized wheat protein, Sodium benzoate, Citric acid, Geranium maculatum oil, Sodium chloride, Hemidesmus indicus extract, Oroxylum indicum extract, Withania somniferia extract, Linalool1, Limonene1, Geraniol1, Citronellol1.
preserved with Sodium Benzoate

* iz prirodnih esencijalnih ulja

 

 

Odaberite proizvod prema tipu:

tip

kosa

koža

Vata

za normalnu do suhu i ispucanu kosu

za normalnu do suhu kožu

Pitta

za tanku i slabu kosu

za osjetljivu kožu

Kapha

za masnu i gustu kosu

za masnu kožu

 

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

 
Pakiranje 200 ml
Nagradni bodovi 8,20
Zemlja porijekla Indija

Vezani proizvodi