Brašno crnog kima Matičnjak - Ivo Bačlija

Brašno crnog kima bogato je vlaknima

2,00 €
15,07 HRK
Brašno crnog kima

Sve se više govori o prehrani sirovom hranom. Za razliku od običnog brašna pšenice, raži, zobi, kukuruza i uopće žitarica, ovo brašno se dobiva kao nusproizvod hladnog prešanja ulja iz uljarice crnog kima. Njega ne moramo termički obrađivati kao brašna od žitarica što je nutritivno jako dobro, ona naravno ne sadrže gluten, a sadrži puno više proteina i vlakana u odnosu na klasično brašno.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Brašno crnog kima, baš kao i hladno prešano ulje crnog kima, možete iskoristite u zdravom nekuhanom obroku, za doručak ili večeru, umiješati ga u smoothie, shake, jogurt ili kefir. Na taj način će vas brašno opskrbiti potrebnim proteinima i vlaknima.

Preporuka za doručak       

U dva decilitra kefira umiješate po jednu žličicu brašna divljeg lana, mješavine Piskavice Plus i žličicu brašna crnog kima. Na ovaj način ne preskačete doručak, a zamjenom svježeg sira kefirom unijet ćete manje kalorija i sve ostale potrebne nutrijente zahvaljujući brašnima i piskavici.

Napomene: Nije preporučljivo za trudnice, dojilje, djecu mlađu od 2 godine? Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 25 °C

 

SASTOJCI:

100% brašno crnog kima; bez glutena

Pakiranje 500 g
Nagradni bodovi 2,00
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi