Beta Glucan Solaray

Beta Glukan od Solaraya je kvalitetan, višestruko razgranat materijal koji se sastoji od Beta 1.3 i 1.6 veza iz stanične stjenke kvasca.

Cijena: 195,00 kn 136,50 kn
Beta Glucan

Beta-glukani su prirodni polisaharidi sastavljeni od molekula glukoze povezanih β-glikozidnim vezama. Solaray Beta Glucan je kvalitetan, višestruko razgranat materijal koji se sastoji od Beta 1.3 i 1.6 veza iz stanične stjenke kvasca. Jedna vegetarijanska kapsula osigurava 200 mg beta glukana (1,3/1,6) izoliranog iz stanične stijenke pekarskog kvasca.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Uzimati 1 kapsulu dnevno (uz čašu vode, najbolje na prazan želudac) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenje: Potrebno je prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

beta glukan, zgušnjivač rižino brašno, biljna celulozna kapsula, stabilizator stearinska kiselina.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula):Neto:
Beta glukan (1,3/1,6) (iz stanične stjenke kvasca) 200 mg
Pakiranje 30 kapsula/200 mg
Nagradni bodovi 1,95
Rok valjanosti 30.09.2021
Zemlja porijekla SAD

Pomaže pri tegobama