Afa Alga, 250 mg Kernnel

ALFA alga bogatstvo klorofila

25,89 €
195,07 HRK
Afa Alga, 250 mg

AFA alga raste i isključivo uspijeva u Oregon jezeru, SAD i čini ga time jedinstvenim.

Bogata je bjelančevinama te prirodno sadrži antioksidante, klorofil, omega 3 i omega 6 masne kiseline. Bogata je vitaminom B12 koji doprinosi normalnoj imunološkoj i psihološkoj funkciji te normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Udio hranjivih tvari u proizvodu može varirati jer je proizvod prirodnog podrijetla. Bogat su izvor bjelančevina, antioksidanta, klorofila, enzima te omega 3 i omega 6 masnih kiselina u omjeru koji stručnjaci smatraju najpovoljnijim.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Popijte dva puta dnevno 3 tablete s 2 dl vode (najbolje nakon obroka)

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Pogodno za vegetarijance.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

Prah afa alge (Aphanizomenon flos - aquae).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (6 tableta = 1,5 g): afa alga (Aphanizomenon flos - aquae) 1,5 g, prirodno sadrži: vitamin B12: 2,5 µg

Pakiranje oko 100 tableta
Nagradni bodovi 25,89
Zemlja porijekla Njemačka